Pvp Tanıtım Merkezi
BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... 8cauba10

Join the forum, it's quick and easy

Pvp Tanıtım Merkezi
BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... 8cauba10
Pvp Tanıtım Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN....

2 posters

BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... Empty BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN....

Mesaj tarafından kral1511 Salı Ara. 28, 2010 7:43 pm

ewt arkadaşlar benim bi sorunum var daha dorusu pc nin var:D
bende bu hata var ne yaptıysam düzelmedi lütfen çözümünü bilen yardım etsin hangi oyuna gircek olursam bu hata çıkıyo hiç bir pvp,vps ye giremiyom yardım pls:@ Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad Sad SadSad Sad Sad Sad
kral1511
kral1511
Easy Master
Easy Master

BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... Left_bar_bleue10 / 10010 / 100BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... Right_bar_bleue

Burcunuz : Yengeç Mesaj Sayısı : 15
Nereden : Gazi antep

BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... Empty Geri: BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN....

Mesaj tarafından Admin Cuma Ocak 14, 2011 8:16 pm

Sorun yok çözüm war... arkadaşım öncelikle bilgisayarına virüs taraması yaptır bazı virüsler windeows uygulamalarını bozuyor v.b hatalar veriyor. sonrada Netframework 4.0 indir... kur bilgisayarına.eğer hala çalışmıyorsa formatlattır Smile
Admin
Admin
ADMİN
ADMİN

BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... Left_bar_bleue100 / 100100 / 100BEYLER BAYANLAR BÖLE SORUNU OLANLAR GELSİN.... Right_bar_bleue

Burcunuz : Aslan Mesaj Sayısı : 391
Nereden : https://kralforum.0wn0.com dan

http://PvpServerleri.Tk

- Similar topics