Çalışmayan Hileler tek başlıkta varrrrrr (çalışan taktikler yanında)
1 sayfadaki 1 sayfası
Çalışmayan Hileler tek başlıkta varrrrrr (çalışan taktikler yanında)
ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE yang hack ve +basma taş basma gibi hileler suan yokkkk.Bulanda yok.Bulan da nie sölesin hileyi kullanıp hooop +9 oldu taş bastım ayrıca 100 m para var gibi hava atar para verip kendini kastırır.Yani boşuna nie sölesin dimi Sonra yang hack yok dedik ama programı yok taktikleri var ama
____________________________________________________________________________________________________________________________________
1)Adama diceksin ki bak sen bana 50 k var ben sana exp hack ve başka hileler öğretiyim diyin.Verdiği anda kaçın. Günde en az 150 k alırsınz.Ama 30-10 lwl arasına sorun.
2)Kerize gitcen (ama zor bulunur) (ona dicenki abi bana biraz eşya para ver ben sana yan çarım 45 lwlı verem eğer adam 30 lwl sa hmn verir.Ben 57 lwl adamın 200 lük büyük potları çaldım.
3)Kerizimizi blun (itemleri +0 +3 araası olmalı )(bu yüzden itemlere önceden bak )Sonra adamla ws atcan (lwl ı sizden büyük olsun)(35 lwl a 40 lwl gibi)Yenilen kazanana 35 k vercek gibi (yenerseniz alın parayı )yenemezseniz 35 k paranız yoksa kaçın
BU 3 TAKTİK YETER (DAHA VAR AMA ONLARDA BANA KALSIN DİMİ)
___________________________________________________________________________________________
exp hack var ama onun programını bulamadım bulursam sizlerle paylaşacağım
(lütfen +repppppp +repppp)
____________________________________________________________________________________________________________________________________
1)Adama diceksin ki bak sen bana 50 k var ben sana exp hack ve başka hileler öğretiyim diyin.Verdiği anda kaçın. Günde en az 150 k alırsınz.Ama 30-10 lwl arasına sorun.
2)Kerize gitcen (ama zor bulunur) (ona dicenki abi bana biraz eşya para ver ben sana yan çarım 45 lwlı verem eğer adam 30 lwl sa hmn verir.Ben 57 lwl adamın 200 lük büyük potları çaldım.
3)Kerizimizi blun (itemleri +0 +3 araası olmalı )(bu yüzden itemlere önceden bak )Sonra adamla ws atcan (lwl ı sizden büyük olsun)(35 lwl a 40 lwl gibi)Yenilen kazanana 35 k vercek gibi (yenerseniz alın parayı )yenemezseniz 35 k paranız yoksa kaçın
BU 3 TAKTİK YETER (DAHA VAR AMA ONLARDA BANA KALSIN DİMİ)
___________________________________________________________________________________________
exp hack var ama onun programını bulamadım bulursam sizlerle paylaşacağım
(lütfen +repppppp +repppp)
korsanbatuhan- Easy Master
-
Similar topics
» Sadece 8 tane Çalışan Hile .. ! ..
» 18 nisan 4 tane çalışan güncelleştirilmiş HACK
» Yüzde Yüz çalışan Hile %1000000 [ denendi ]
» TUM PVPLERDE VE YENI PACKLI METIN2DE CALISAN MULTISERVER HACK 9,2
» 18 nisan 4 tane çalışan güncelleştirilmiş HACK
» Yüzde Yüz çalışan Hile %1000000 [ denendi ]
» TUM PVPLERDE VE YENI PACKLI METIN2DE CALISAN MULTISERVER HACK 9,2