watch4emmt2 +65 silahlar çelikler gir bak ..
1 sayfadaki 1 sayfası
watch4emmt2 +65 silahlar çelikler gir bak ..
ewet arkadaslar simdi size yeni acılan 1 pwp tanıtacağım
Dropları %1000 gmler 7%24 online +65 silahlar npclerde mevcut .+basarken item item istemez
buz zindanı acık .sw yeni acıldığı için 1ci belli deil hemen kayıt olup sw 1cisi olmaya ne dersiniz
inanın swye ben daha yeni basladım GM ler oldukca dost canlısı diğerleri gibi pmye bakmama yok ellerinden geldikce yardım ediorlar.
hergün boss eventi metin eventi hemen kapanma gibi bir sıkıntı yok uzun ömürli oynamaya değer 1 sw
Demirci veAzrail katı acıkdır.
NPC ler mevcut
hadi gel 1. sen ol ...20 user getirene ödül.
kayıt,download sitesi= watch4emmt2.ruzgarteknoloji.net
watch4emmt2.ruzgarteknoloji.net
GüzeL 1Söz>> (Hayallerimiz Unutulmuş bir tarihle ve ileride yaşıyacağımız gelecekle birbirine bağlıdır ortak tarihimiz hep hatırlansın die bu mesajı yolluyorum çünqüü anılarda yaşıyacağım) <<<< (OpTimusSs PriMe)biraz deistrdk sözleri mazur görün
Dropları %1000 gmler 7%24 online +65 silahlar npclerde mevcut .+basarken item item istemez
buz zindanı acık .sw yeni acıldığı için 1ci belli deil hemen kayıt olup sw 1cisi olmaya ne dersiniz
inanın swye ben daha yeni basladım GM ler oldukca dost canlısı diğerleri gibi pmye bakmama yok ellerinden geldikce yardım ediorlar.
hergün boss eventi metin eventi hemen kapanma gibi bir sıkıntı yok uzun ömürli oynamaya değer 1 sw
Demirci veAzrail katı acıkdır.
NPC ler mevcut
hadi gel 1. sen ol ...20 user getirene ödül.
kayıt,download sitesi= watch4emmt2.ruzgarteknoloji.net
watch4emmt2.ruzgarteknoloji.net
GüzeL 1Söz>> (Hayallerimiz Unutulmuş bir tarihle ve ileride yaşıyacağımız gelecekle birbirine bağlıdır ortak tarihimiz hep hatırlansın die bu mesajı yolluyorum çünqüü anılarda yaşıyacağım) <<<< (OpTimusSs PriMe)biraz deistrdk sözleri mazur görün
NiL- Easy Master
-
Nereden : zonguldak
Similar topics
» Baronmt2 Siyah Çelikler Muharebeler eventler herşey burada
» qRosmt2 Muho Npc Celikler Npc P Npcli Surekli Eventli Kaçırma !
» Pantermt2 Ws'lik Server ~ Resimli Tanıtım ~ Hile Yoktur ~ Çelikler Ve 75 Silahları ~
» Asp Yt2 Geri Döndü(120level silahlar, kraliyet itemleri)
» LordMT2 90 lwl silahlar kraliyet
» qRosmt2 Muho Npc Celikler Npc P Npcli Surekli Eventli Kaçırma !
» Pantermt2 Ws'lik Server ~ Resimli Tanıtım ~ Hile Yoktur ~ Çelikler Ve 75 Silahları ~
» Asp Yt2 Geri Döndü(120level silahlar, kraliyet itemleri)
» LordMT2 90 lwl silahlar kraliyet
1 sayfadaki 1 sayfası