Pvp Tanıtım Merkezi
İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR 8cauba10

Join the forum, it's quick and easy

Pvp Tanıtım Merkezi
İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR 8cauba10
Pvp Tanıtım Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR

4 posters

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Empty İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR

Mesaj tarafından casper Ptsi Ağus. 09, 2010 2:26 pm

Arkdaşlar Oyun gerçekten Çok güzel ilk başta bunu demek istiyorum.Gmler size her konuda yardımcı oluyor haklarını yememek lazım.Çelikler var 120k dan +0 bunu +9 Yaptığınız zaman kraliyet oluyor Epic amcaya verdiğimiz zaman. Basarken İtem İstemez Azrail Sandığı bulunuyor 20m Vs.. Oyun gerçekten Harika Herkeze Şimdiden Kolay gelsin Sorunlarınızı Bana Burdan bildirirseniz Size Yardımcı Olurum... İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Icon_biggrin http://istmt2.pvpserverlar.com/undefined
casper
casper
Easy Master
Easy Master

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Left_bar_bleue35 / 10035 / 100İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Right_bar_bleue

Nereden : İstanbul

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Empty Geri: İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR

Mesaj tarafından budweiser23 Ptsi Ağus. 09, 2010 4:58 pm

Hesaba giriyorum.Karakteri seçip gireceğim daha yüklemeye geçmeden hesaptan atıyo tekrar girişe dönüyo.yardım edersen sevinirim
budweiser23
budweiser23
Easy Master
Easy Master

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Left_bar_bleue1 / 1001 / 100İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Right_bar_bleue

Nereden : ev

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Empty Geri: İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR

Mesaj tarafından otalha Salı Ağus. 10, 2010 7:52 pm

pırrttttt pırtt öhö öhö
otalha
otalha
Easy Master
Easy Master

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Left_bar_bleue100 / 100100 / 100İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Right_bar_bleue

Nereden : tanzanya

Mesaj tarafından canberkkkk Ptsi Ağus. 23, 2010 8:47 pm

bakcaz kardes (:::::
canberkkkk
canberkkkk
Easy Master
Easy Master

İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Left_bar_bleue75 / 10075 / 100İSTMT2 KRALİYET YAPILIYOR ÇELİK VAR SANDIK VAR Right_bar_bleue

Nereden : adana

- Similar topics