EmreYT2 120 lvl itemler kraliyet %1000 drop
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
EmreYT2 120 lvl itemler kraliyet %1000 drop
[CENTER][SIZE="6"]EmreYT2[/SIZE]
Merhaba arkadaslar EmreYT2'tamamıyla yenilendi ve sorunlari cozuldu ve aynı ayarlar ile devam eviyor!
biraz efsunlardan bahsedim:
efsunlar HP Dısındaki herkes 10.000 olarak gelir hp 25.000/45.000/65.000 dir buyu hizi kritik kilic savunmasi v.b hepsi 10.000 ucuk efsunlar.
Npc'lerden bahsedim:
Npc Olarak İlk Silahci: Silahcida Max 75 lvl itemleri ve oklar mevcuttur///// Zırhcı ///// Zırhcıda Kraliyet Kasklar.Kalkanlar.Küpeler.Bilezikler Ve Efsunlar Bulunmaktadir //// Epic //// Epic te +65 İtemleri +9 Olarak Bulunmaktadir! //// At Alma //// At Npc Si Gorunumundeki Npc'miz Karakterinizin Kralligini.cinsini.türünü.skillerini degistirebilir
Biraz Resim:
[CENTER]At Gorunumlu Npc Miz:
Silahci 2
Epic
Silahci
Zırhcı
Serverde 120 lvl itemleri Oldugu İcin 120 Lvl İtem Pack İndirmeniz Gerekmektedir Bu Aynı Zamanda EmreYT2 Ozel Packidir! Buyrun Linkler
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Site: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Server İle İlgili Ozel Atılacak Mesajlar [TL]Emre'Ye deqiL bana 12mmo ya atilacak aslinda [TL]Emre benim ancak [TL]Emre malesef turkmmo.com da banneD oldu ...
Admin Lutfen mesaj atsin bu siteye sponsor olmak istiyorum
Merhaba arkadaslar EmreYT2'tamamıyla yenilendi ve sorunlari cozuldu ve aynı ayarlar ile devam eviyor!
biraz efsunlardan bahsedim:
efsunlar HP Dısındaki herkes 10.000 olarak gelir hp 25.000/45.000/65.000 dir buyu hizi kritik kilic savunmasi v.b hepsi 10.000 ucuk efsunlar.
Npc'lerden bahsedim:
Npc Olarak İlk Silahci: Silahcida Max 75 lvl itemleri ve oklar mevcuttur///// Zırhcı ///// Zırhcıda Kraliyet Kasklar.Kalkanlar.Küpeler.Bilezikler Ve Efsunlar Bulunmaktadir //// Epic //// Epic te +65 İtemleri +9 Olarak Bulunmaktadir! //// At Alma //// At Npc Si Gorunumundeki Npc'miz Karakterinizin Kralligini.cinsini.türünü.skillerini degistirebilir
Biraz Resim:
[CENTER]At Gorunumlu Npc Miz:
Silahci 2
Epic
Silahci
Zırhcı
Serverde 120 lvl itemleri Oldugu İcin 120 Lvl İtem Pack İndirmeniz Gerekmektedir Bu Aynı Zamanda EmreYT2 Ozel Packidir! Buyrun Linkler
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Site: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Server İle İlgili Ozel Atılacak Mesajlar [TL]Emre'Ye deqiL bana 12mmo ya atilacak aslinda [TL]Emre benim ancak [TL]Emre malesef turkmmo.com da banneD oldu ...
Admin Lutfen mesaj atsin bu siteye sponsor olmak istiyorum
[TL]Emre- CO-ADMİN
-
Nereden : EmreYT2
Geri: EmreYT2 120 lvl itemler kraliyet %1000 drop
ekle: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aga sw kapattim bole olmuyo en iyisi ucuzundan dedeicaded alim
[TL]Emre- CO-ADMİN
-
Nereden : EmreYT2
sitesine giremedim açılmıyo yardımcı olursanız sevinirim
KortX- Easy Master
-
Nereden : Mars
Similar topics
» CavalryMt2 Emek Serveri /%1000 drop/ 127 Olana Kraliyet
» Cok guzel bir sw kraliyet 10 lwl baslama 1000 drop bende oynuyorum 92 lwl silahi
» Metin52 - Bugün Açıldı Dönüşen itemler.Beyaz Kraliyet 120 kılıçları
» Bedava 10ep Hediye/Drop %1000/Mükemmel Bir Pvp MugenTime
» Bedava 10TL Ep / Drop 1000 / ışınlanma yüzügü / Hile Korumalı Server
» Cok guzel bir sw kraliyet 10 lwl baslama 1000 drop bende oynuyorum 92 lwl silahi
» Metin52 - Bugün Açıldı Dönüşen itemler.Beyaz Kraliyet 120 kılıçları
» Bedava 10ep Hediye/Drop %1000/Mükemmel Bir Pvp MugenTime
» Bedava 10TL Ep / Drop 1000 / ışınlanma yüzügü / Hile Korumalı Server
1 sayfadaki 1 sayfası