Ekomandan size tavsiyeler dinleyen sw birincisi sadece savasci
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ekomandan size tavsiyeler dinleyen sw birincisi sadece savasci
ewet arkdslar ben uzun zamandir pvp oynuyorum ve baya tecrubeli oldum bu konuda ve sizede danismak isterim bunlari ltfn baska yere alinti yapmayin sadece bu sitedekilerin bilmesini isterim size guveniyorum
eger savasci accaksaniz ilk once pvp ye bakmalisiniz nasıl bi pvp die eger basit ve zorsa savasci açmayin
sonra soylemedi demeyin:)
eger açmak istiyosaniz en onemli sey efsunlardir ztn hp str dex verceginizi biliyosunuzdur
efsun olarak silaha sunu getirmeye çalisin güç+ceviklilik+yari insan+kirtik(cok ugrasmicaksaniz getirme
yin kirigi)
kalkan sahinse sersemlik mutlaka gerekli ama sadece sersemlik degil yanında güç + cvklik + yari +sersem getirmeniz lzm hadi guc + yari + sersem geldi ugrasmak istemiyosaniz bırakin ama sunu unutmayin dex sikil gucunu artirir ama cok olunca 5 10 sa artirmaz
ve geçtik kaska kask ayynen soyle olucak buyu+yari insan +zehir getirebiliyosaniz getirin yada saldiri hizi
onuda tamamladiktan sonra kupeye geçtik kupe de 3 lu savunma yapıcaksiz + yari insan
3 lu savunma dedigim _
1.kılıç savunmasi
2.bıcak savunmasi
3.cift savunma
kupede geldi simdi bilezige geçtik simdi bilezikte asla ama asla beyaz altin bilezik filan kullanmayin
size oneerim cennetin gozu bileziktir +10 kirtik ve ne kdr hp geliyosa ekliyebilirsiniz efsunla ama
bu kdr degil tabiki de bilezige hp+yari + buyu getirmelisiniz +delicide olursa ii olur
geçtik kolyeye kolyede 3 lu savunma yapıcaz ve +hp ayakkabida aynen boyle eger boyle yaparsaniz sw 1.siniz cok guclu olursunuz
size guveniyorum ii oyunlar ii öldurmelerxD
bunlar savasci içindi eger bunlari yaprsaniz savaslarda bile zor olursunuz ve yenersiniz eger cok istek olursa sura ninja ve samanida yaparim tesekkurler ii gunler
eger savasci accaksaniz ilk once pvp ye bakmalisiniz nasıl bi pvp die eger basit ve zorsa savasci açmayin
sonra soylemedi demeyin:)
eger açmak istiyosaniz en onemli sey efsunlardir ztn hp str dex verceginizi biliyosunuzdur
efsun olarak silaha sunu getirmeye çalisin güç+ceviklilik+yari insan+kirtik(cok ugrasmicaksaniz getirme
yin kirigi)
kalkan sahinse sersemlik mutlaka gerekli ama sadece sersemlik degil yanında güç + cvklik + yari +sersem getirmeniz lzm hadi guc + yari + sersem geldi ugrasmak istemiyosaniz bırakin ama sunu unutmayin dex sikil gucunu artirir ama cok olunca 5 10 sa artirmaz
ve geçtik kaska kask ayynen soyle olucak buyu+yari insan +zehir getirebiliyosaniz getirin yada saldiri hizi
onuda tamamladiktan sonra kupeye geçtik kupe de 3 lu savunma yapıcaksiz + yari insan
3 lu savunma dedigim _
1.kılıç savunmasi
2.bıcak savunmasi
3.cift savunma
kupede geldi simdi bilezige geçtik simdi bilezikte asla ama asla beyaz altin bilezik filan kullanmayin
size oneerim cennetin gozu bileziktir +10 kirtik ve ne kdr hp geliyosa ekliyebilirsiniz efsunla ama
bu kdr degil tabiki de bilezige hp+yari + buyu getirmelisiniz +delicide olursa ii olur
geçtik kolyeye kolyede 3 lu savunma yapıcaz ve +hp ayakkabida aynen boyle eger boyle yaparsaniz sw 1.siniz cok guclu olursunuz
size guveniyorum ii oyunlar ii öldurmelerxD
bunlar savasci içindi eger bunlari yaprsaniz savaslarda bile zor olursunuz ve yenersiniz eger cok istek olursa sura ninja ve samanida yaparim tesekkurler ii gunler
ekoman- MODARATÖR
-
Nereden : oradan
Geri: Ekomandan size tavsiyeler dinleyen sw birincisi sadece savasci
arkadaşım ninja carın var yardımcı olurmusun
ergin- Easy Master
-
Nereden : ankara
Geri: Ekomandan size tavsiyeler dinleyen sw birincisi sadece savasci
ninjada sağlam olmak istiyorum 83 lvl im itemlerim +9 ruhsuz bicak +9 siyah rüzgar +9 abanoz +9 c.g.kolye +9 c.g.bilezik +9 bütün 61 lvl kalkanları var +9 mest eden papuc BUNLARIN EFSUNLERINI NELER YAPMALIYIM
ergin- Easy Master
-
Nereden : ankara
Similar topics
» Savaşçı SilahLaRı qiR .. ..
» Sadece 8 tane Çalışan Hile .. ! ..
» ÖZÜMMT2 225 BAŞLA İÇERİGİR RESİMLERE BAK SADECE
» İŞTE SİZE MANYAKK SERVER
» Sadece 8 tane Çalışan Hile .. ! ..