Pvp Tanıtım Merkezi
Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! 8cauba10

Join the forum, it's quick and easy

Pvp Tanıtım Merkezi
Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! 8cauba10
Pvp Tanıtım Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !!

Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! Empty Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !!

Mesaj tarafından sonerimsi27 Çarş. Tem. 13, 2011 8:47 am

Merhabalar arkadaşlar

Yepyeni bir Pvp serverle karşınızdayız.

Server tamı tamına 1 yıllığına alınmıştır. Evet yalnış okumadınız " 1 YIL " . o yüzden her şekilde ciddi düşünülerek açıldı.

hadiyin o zaman ben özellikleri söylemeyeyim gelin bir bakın servere beğenceğinizden şüphem Wink

haydi kalın saglıcakla..

h t t p : / / w o r l d m t 2 . m e t i n 2 v p s . c o m / ( aralardaki boşlukları silin ve girin )

NOT : ha bu arada servere 2 adet gm alımı vardır ..

iletişim : ewrem-soner27@hotmail.com

GM lik başvurusunu sadece email olarak alıyorum bilgilerinize.. msn olarak boşa eklemeyin kabul edilmeyecek..

Gm lik başvurusunu e-mail olarak gönderirken Lütfen bize altta vereceğimiz formu doldurarak gönderin.. Teşekkür ederiz..

Lütfen size altta verilen forumu kısaca bir özetlemenizi istiyoruz..

h t t p : / / w o r l d m t 2 . m e t i n 2 v p s . c o m / ( aralardaki boşlukları silin ve girin )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ad :

Soyad :

Yaşadığı şehir :

Memleket :

daha Önce Kaç Defa Gm'lik Yaptınız :

Gm'lik yaptığınız Serverler :

bu İş İçin Ne Kadar Bilgilisiniz :

Servere Hangi Sayılar arası Oyuncu getirebilirsiniz ( örnek ) 300-400 :

bize Tekrar Mail Yazarken 1 Adet Fotoğrafınızı İstiyoruz...

İyi Günler Dileriz..

WorLDmt2 aiLesi..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

h t t p : / / w o r l d m t 2 . m e t i n 2 v p s . c o m / ( aralardaki boşlukları silin ve girin ) Wink
sonerimsi27
sonerimsi27
Easy Master
Easy Master

Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! Right_bar_bleue

Nereden : Gaziantep

Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! Empty Geri: Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !!

Mesaj tarafından sonerimsi27 Çarş. Tem. 13, 2011 1:27 pm

++++++++++++++++++++++
sonerimsi27
sonerimsi27
Easy Master
Easy Master

Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Yepyeni bir türk serverine var mısınız ? İçeri !! Right_bar_bleue

Nereden : Gaziantep

- Similar topics